-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:14937 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

آيا مراسم تدفين به گونه اي كه امروز در آمريكا اجرا مي گردد(مثل به كار بردن مواد شيميايي براي جلوگيري از تعفّن و فساد دبن مرده و گذاردن مرده در تابوت)، در قوانين اسلامي جايز است؟
آيا بايد پارچه كفن سفيد باشد؟ آيا مي توان براي كفن از لباس هاي معمولي استفاد
به كار بردن كفن براي مرده مسلمان با ترتيب خاصّي كه در اسلام وارد شده واجب است. بنابراين، دفن مرده با لباس هاي معمولي جايز نيست; ولي لازم نيست كه كفن حتماً از پارچه سفيد باشد. سوزاندن جسد مرده از نظر اسلام حرام است و بايد او را در خاك دفن كرد، و دفن واجب به اين گونه است كه بدن مرده را طوري در خاك پنهان كنند كه چيزي از آن پيدا نباشد، به طوري كه بوي آن به مشام نرسد و از گزند حيوانات نيز مصون بماند.
به كار بردن مواد شيميايي براي جلوگيري از تعفّن، در صورتي كه وضع توهين آميزي نسبت به مرده مسلمان نداشته باشد، و همچنين گذاردن بدن در تابوت در صورتي كه دفن لازم به عمل آيد و به منظور تقليد از روش پيروان ساير اديان نباشد، مانعي ندارد.
شايسته است مراسم ختم و تشييع مسلمان در كليسا برگزار نگردد. بنابراين، مسلماناني كه دور از مساجد به سر مي برند، مي توانند اين مراسم را در مراكز ديگر و يا در منازل شخصي برگزرا كنند و يا اصلا از برگزاري آن خودداري نمايند(41).

(بخش پاسخ به سؤالات )

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.